вівторок, 4 жовтня 2016 р.

«Всє на с’єзд, таваріщі!»


Активність «русінських активістів» останнім часом пішла на спад. Закарпатці перестали цікавитись утопічними проблемами «руССінсково міра», тому феесбешники вирішили закинути чергову інформаційну качку про «з’їзд руССінов» у країні-агресорі. І зробили це через сєпарський сайт «РуCCкая весна».

Все у кращих традиціях совка. «З’їзд» відбувся, стенограма «з’їзду» на папері (Інтернеті) накарлякана і всьо. Далі «дєло тєхнікі» – поширити  цю всю совкову маячню якнаймасовіше «сілами фєрм ольгінских ботов».
«Сєзд в масквє» доручили проводити нікому невідомому маргіналу Гєцку. Виходить так, що цілий «прємьєр»-самозванець став всього-на-всього «прісєдатєльом» цього зброду. Проте, ситуація стандартна, гроші виділяють на його утримання, а сегінь офіційно ніде не працює. Ось і вирішили хоча б десь пацана пристроїти, щоб більше бабла на такі «заходи» отримувати.
Ця вся «маасковская братва руССінская» навіть поруч із українцями не стояла. Чого варті тільки справжні закарпатські прізвища «учасників з’їзду руССінов РФ» – Фролов, Міронов і Бушуєв. Проте не забуваймо, буряти – універсальна народність – вони найбільше на українців подібні, ніж інші народності РФ.
Звичайно, можна було б цю клоунаду проігнорувати, якби не той факт, що такий собі Леонід Кожара (колишній міністр закордонних справ часів Януковича) провів майже в унісон ідентичний «з’їзд» в Закарпатті. Питання про те, як це могло статися я не буду задавати. Для цього є компетентні органи, які все знають. Я лиш зупинюсь на деяких деталях.
Оскільки всі московські «керівники руССінів» в Україну не можуть приїхати, бо за ними кримінал висить, москва вирішила витягнути із смітника заяложеного екс-міністра часів Януковича – Кожару, в минулому наукового працівника Вищої партійної школи при ЦК КПУ.
Сценарій ідентичний донецькому, проте не враховано той факт, що Закарпатська область України на такі примітивні провокації не ведеться.

Немає коментарів:

Дописати коментар