понеділок, 3 липня 2017 р.

Україна пам’ятає своїх героїв


30 червня 2017 року по всій території України відбувалося відзначення 110-ї річниці з дня народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича. В усіх регіонах проходили різні заходи присвячені пам’яті цієї видатної особистості.
Багато українців розуміють важливість історичного минулого та тих, хто створював історію нашої держави. Дійсно, зараз існує багато суперечок довкола постаті Романа Шухевича, але ті, хто засуджують діяльність українського героя забувають про те, що він виборював незалежність Української Держави та робив все для того, щоб ніхто не міг зазіхати на неї.
Якщо провести паралель, він виступав проти радянського та комуністичного режимів. І можна стверджувати, що його справа, яка розпочалася ще в минулому столітті, продовжується й досі.
Навіть через багато років після смерті, Р. Шухевич разом з іншими борцями за свободу і незалежність України, залишається подразником для нащадків «московських неосталіністів», які невтомно фабрикують все нові й нові псевдосенсаційні справи про «звірства бандерівців», намагаючись очорнити та спаплюжити образ цього Героя України.
Отже, потрібно віддати належне борцям за незалежність України, завдяки яким ми живемо в суверенній та незалежній країні.

Немає коментарів:

Дописати коментар