вівторок, 20 червня 2017 р.

Гецко - маріонетка в руках Кремля




   З моменту початку конфлікту в Україні прокремлівська дезінформація є найважливішим інструментом, який використовують сепаратисти та сама Росія. Дезінформація залишається дуже ефективним засобом  провокування напруженості в Україні.
    Неодноразово в мережі з'являлася  інформація щодо створення народної республіки «Подкарпатская Русь» та заяв угорців, які зажадали автономії на Закарпатті. Тисячі диванних експертів висловлювали свої думки з цього приводу. Деякі вважають, що Угорщина ніколи не наважиться на відкриті заклики про автономію а Гецко то просто «Прем'єр Міністр» якого випустили з психлікарні. Роздмухування  «русинського руху» вигідно лише Росії та Угорщині, які не позбулись своїх імперіалістичних амбіцій.
   До набуття Україною незалежності Москва нічого не хотіла чути про існування міфічних русинів. І лише в 1991 році росіяни заговорили про новий  народ у центрі Європи. З того моменту  Москва почала діяти  через свою чисельну агентуру як на Закарпатті, так і в сусідніх країнах.
   Одним із таких агентів є лідер закарпатських русинів Петро Гецко, якого у 2007 році на фейковому «Європейському конгресі русинів», що відбувався в Мукачеві під пильним оком московських телекамер, «обрали» «прем’єр-міністром республіки Підкарпатська Русь».
   Свою основну діяльність «лідер русинської общини на Закарпатті» (так його називають московські ЗМІ) зосередив в інтернеті. Неорусинство процвітає лише в соціальних мережах та на задіяних Москвою інтернет-ресурсах але ніяк не в реальному світі.
   Справжня хвилина слави для  «прем’єр-міністра» настала одразу ж після Майдану, коли Москва розпочала гібридну війну проти України. З того часу Гецко почав регулярно давати прес-конференції та інтерв’ю, з’являтися на телеканалах, в тому числі центральних.
   В своїх промовах він неодноразово наголошує на тому, що закарпатці завжди голосували за проросійсько-налаштованих кандидатів , хоча   результати виборів свідчать про зовсім інше.  Також Гецко розповідає про те, що на допомогу русинам Закарпаття прийдуть угорські націоналісти, які підтримають русинів як фізично так і матеріально. Ці слова підтверджують недавню заяву лідера праворадикальної партії Йоббік Габора Вона про те, що керівництво угорської партії провело в Москві переговори з метою заручитися підтримкою в створенні автономії для угорців і русинів.
   Хоча не варто навіть дивуватись таким закликам далекої від реальності людини. Адже він  маріонетка в руках Кремля і говорить лише те , що написано на папері. Ще й проводить якісь «опросы» , в яких подає космічні цифри щодо підтримки місцевим населенням Закарпаття ідеї створення республіки «Подкарпатская Русь». Вражає те, що московські журналісти навіть не цікавляться де, коли, і яким чином проводяться такі «опросы» . Саме ці опитування так само відображають дійсність, як і титул «прем’єр-міністра» неіснуючої республіки .
   Невже люди настільки осліпли, щоб не бачити підтримки з боку російських та угорських кураторів  в спробі створення «держави русинів» .






Немає коментарів:

Дописати коментар