пʼятницю, 4 серпня 2017 р.

Вплив на підсвідомість українських громадян

На даний час, територія Закарпаття є тим регіоном, в якому застосовуються різноманітні приховані способи впливу на свідомість та підсвідомість не лише мешканців регіону,  але й частково на мешканців інших регіонів.
Так, на даний час в Україні складна ситуація. Наша держава є об’єктом зовнішньополітичних інтересів ворога. І для того щоб відстояти свої інтереси, ворог застосовує різноманітні методи впливу.
Але, одним з найбільш підступних методів є вплив на підсвідомість населення України. Звичайно, що метою такого впливу є підрив державних інтересів та національної свідомості громадян.
Неодноразово, тема «угорського сепаратизму» на Закарпатті піднімалася в ЗМІ. І хоча вона є неоднозначною, оскільки одні піднімають це питання і намагаються навести факти та докази. А інші на противагу заявляють, що це штучно створена проблема. Але для того щоб вияснити хто ж має рацію, ті хто піднімають дану тему, чи ті хто намагаються нівелювати дане питання ми можемо лише проаналізувавши реальність.
Наприклад, наразі у кількох місцях Ужгорода встановлюються капітальні туристично-рекламні борди. На одному з таких була подана інформація про Ужгородський замок. При цьому, наголошувалася, що дана історична будівля була побудована на «угорських етнічних землях».
Кожен пересічний громадянин, який не дуже розбирається в історії, прочитавши таку інформацію можливо нічого підозрілого й не помітить. Але в його підсвідомості відкладеться саме така історична реалія, хоча Ужгород навпаки розташований на споконвічній українській етнічній території.
Отже, таку інформацію можна розцінювати як провокацію, прихований підтекст якої містить політичну складову. 
Це лише один приклад, який ми розглянули, а насправді їх безліч. Ігнорування української державності на Закарпатті відбувається досить часто і для цього є свої підстави. І якщо нічого не помічати і просто замовчувати, то розвиток подій в подальшому може бути зовсім не втішним. 

Немає коментарів:

Дописати коментар